Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мария Илиева мечтаела да стане пластичен хирург

отпечатай новината

20.07.2017 14:59 | Видян 1969 пъти

Мария Илиева мечтаела да стане пластичен хирург

Кралицата на музикалната сцена у нас няма нужда от представяне, тя не се нуждае от всички комплименти, които можем да „изсипем“ по нейн адрес, защото знае, че най-важното е да си скромен и благодарен за всички дарове по пътя си.

„Няма нищо по-лесно от това в един момент да се опияниш от слава, пари, почитатели“, споделя Мария Илиева пред списание GRAZIA. Изпълнителката, която украсява корицата на изданието за четвърти път, ни допуска достатъчно близо, че да разберем за дните, в които е живяла в столичния квартал „Люлин“, за приятелите й от Софийска математическа гимназия и за красиви ум на човека до нея. „Разбирам, че някой е „моят човек“, когато усетя, че умовете ни работят на една честота“, казва извъпнителката на някои от най-големите хитове в съвременната поп музика у нас.

Макар вече да чувства сцената като част от себе си, Мария някога е мечтала за съвсем друга кариера, много по-различна, от пътя, който й е бил отреден от съдбата. Тя е мечтаела да бъде... пластичен хирург. „Това ми желание е от ранните ми детски години. Сръчна съм и исках да правя хората щастливи. Мисля, че и сега успявам чрез музиката“, казва красивата брюнетка като допълва, че не вижда нищо лошо в естетическите корекции.

Източник: eva.bg
Снимка: GRAZIA

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !