Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Пребиха сина на Нидал Алгафари в Слънчев бряг

отпечатай новината

21.07.2017 15:59 | Видян 3389 пъти

Пребиха сина на Нидал Алгафари в Слънчев бряг

Синът на популярния режисьор и писател от сирийски произход Нидал Алгафари – Николай, е бил нападнат и бит от охранители на фолк дискотеката „The 1” в Слънчев бряг, писа HotArena.

Инцидентът с 22-годишния младеж се е случил миналата събота срещу неделя в малките часове на нощта. Тогава наследникът на именития режисьор влязъл в популярното чалга заведение с двама свои приятели, които били с охранители. Компанията е имала среща с други мъже, за да изяснят спор помежду си, свързан с младо момиче.

По-рано през деня синът на Нидал Алгафари получавал заплахи от анонимен номер и с неизвестен бабаит си направил среща в заведението, за да се изяснят за девойката, писа „Уикенд“.

До сблъсък между двете компании не се стигнало, тъй като след като Николай и приятелите му, придружавани от трима бодигардове влезли в клуба, за да се срещнат с бабанките, охраната на дискотеката решила да се намеси.

Десетина от охраната на The One не оставили младежите да се карат и да се бият помежду си, а нелетели върху тях, разказват очевидци на мелето.

„Набиха всички, замесени в този скандал пред очите на стотици клиенти на дискотеката. Мелето продължи по-малко от минута, но беше неприятна гледка“, описва случката свидетел.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !