Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Джони Деп отново на съд

отпечатай новината

21.07.2017 17:00 | Видян 2559 пъти

Джони Деп отново на съд

Холивудският актьор Джони Деп отново влиза в съдебната зала срещу бившите си бизнес мениджъри. След като Върховният съд в Лос Анджелис отреди, че 53-годишната звезда не е виновна за собствените си финансови несполуки, фирмата Management Group поиска повторно разглеждане на случая. Новите документи посочват, че екранният капитан Джак Спароу плаща такси от по 500 хиляди долара за склад.

В помещението бившият съпруг на Амбър Хърд предполагаемо пази чанти и куфари на Prada на стойност 17 бона и луксозно канапе, подарък от прочутото семейство Кардашиян за дъщеря му Лили-Роуз за 7 хиляди долара. Припомняме, че през април говорителят на фирмата Дейвид Шейн набеди звездата от „Карибски пирати“ за „лъжец, който отказва да поеме отговорност за възмутителното си поведение и принуждава други да лъжат вместо него“.

В съдебните документи фирмата посочи, че разточителният начин на живот на Деп му коства 2 милиона долара месечно. Актьорът пръска 75 милиона за да купи и поддържа 14 къщи, сред които френски замък и имоти на бахамските острови.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !