Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Муки изповядва Столичаните за Стоянка

отпечатай новината

22.07.2017 09:13 | Видян 2645 пъти

 Муки изповядва Столичаните за Стоянка

Нова книга за голямата Стоянка Мутафова пише дъщеря й Мария Грубешлиева-Муки. Томчето ще излезе през септември и е разделено концептуално на три части – в първата комедийната фурия говори за емоционалните си турбуленции и пътешествията от първо лице, във втората за приключението да споделя живота й ще се изповяда Муки, а на финала актрисата е събрала интервюта с колеги на Г-жа Стихийно бедствие.

Сред тях специално място заема кастът на „Столичани в повече“ - сериала рекордьор по екранно дълголетие .. в чиито 12 сезона Стоянка носеше стоически перлите на баба Марийка, стожера на семейство Чеканови. С Любо Нейков, който в драмедито играеше екранния й син Рангел, звездата е много близка.

Отговорен и предан като момчето, което Стоянка никога не е имала, Нейков продължава да я обгрижва и след финала на снимачния процес и често я глези, поръчвайки храна за вкъщи от любимия си ресторант, научи „Монитор“. Ненчо Илчев, Албена Павлова и Христо Гърбов са сред другите столичани, изразили респекта си към Стоянка в книгата на Муки.

В момента най-възрастната действаща актриса в света е на турне с „Г-жа Стихийно бедствие“ по морето. След като изправи на крака публиката във Варна, довечера Мутафова ще захвърли бастуна си, за да заиграе сиртаки в читалището в Царево в рамките на фестивала „Арт поток“.

Стоянка пътува с комфортен автомобил, личен шофьор, Муки и мениджъра си Евгени Боянов, когото често представя като свой внук на желаещите селфи с нея фенове. Близки до Мутафова припомнят, че след сърдечната операция миналата зима лекарите й забранили категорично да лети, за да не се преуморява, но я задължили да играе за добро здраве.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !