Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Деси Слава се ошишка

отпечатай новината

23.07.2017 09:21 | Видян 3536 пъти

Деси Слава се ошишка

Хормонални промени са надули бременната Деси Слава с повече от 10 кила за броени седмици, пише всекидневник. Певицата изглежда като в края на петия месец и дори в шестия на бременността, а всъщност все още не бил минал дори третият. 

Огромните промени във фигурата й хвърляли в паника изпълнителката, която съвсем доскоро се водеше една от най-сексапилните в жанра. В момента краката й са заприличали на римски колони, гърдите й са станали двойни, лицето й е като на житената питка. 

Коремчето не оставя никакво съмнение, че в него расте бебе, нищо, че има цели 6 месеца, докато се роди. Певицата не смеела да си помисли колко ще качи, докато дойде време за раждане, след като още от сега прилича на балон. 

Изпадала в паника дали изобщо някога ще успее да свали всичките тези излишни килограми, които натрупа за отрицателно време. Уж не ядяла много, но пък имала забавен метаболизъм, влседствие на хормоите от бременността. 

Говори се, че макар да е желано, бебето не било планирано. Малко преди да забременнее Деси била на диета, с надеждата, че ще си върне предишните си форми. Щом научила, веднага спряла с хранителните режими.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !