Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Емили Ратайковски се разголи за модно списание

отпечатай новината

24.07.2017 11:14 | Видян 1834 пъти

Емили Ратайковски се разголи за модно списание

Актрисата модел Емили Ратайковски засне разголена фотосесия за модното списание Allure, пише монитор. Кадрите пред обектива на известния Даниъл Джаксън се появиха на страницата на изданието в Инстаграм, както и в личната страница на сексапилната брюнетка в социалната мрежа. Емили ще украси корицата на августовския брой на списанието.

На някои от снимките Ратайковски е по бельо, на други – с части от костюм или само по...бижута.

„Ако една жена решава да се облича секси, това не означава, че не е феминистка. Трябва да правим някои неща за самите себе си. Ако такъв е нашият избор и той ни кара да се чувстваме добре, това е страхотно“, обяснява актрисата, набиваща се на очи с понякога скандалните си тоалети по различни фестивални червени килими.

Над 14 милиона ползватели следят новините на страницата на красавицата, която в началото на кариерата си се прочу с голо участие в клипа към парчето на Робин Тик Blurred Lines. През 2013 г. песента оглави хит-парада в 24 страни, сред които САЩ, Великобритания, Германия и Франция.

Емили Ратайковски е позната на зрителите и от филма на Дейвид Финчър Не казвай сбогом, Светът е наш на Макс Джоузеф и др. В интервю от началото на месеца тя обяви, че големите й гърди явно притесняват мнозина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !