Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прощалното писмо на Честър Бенингтън до Крис Корнел

отпечатай новината

24.07.2017 11:29 | Видян 1468 пъти

Прощалното писмо на Честър Бенингтън до Крис Корнел

Вокалистът на Linkin Park Честър Бенингтън посегна на живота си навръх рождения ден на приятеля си Крис Корнел, който само преди два месеца издъхна по същия начин.

Изглежда приживе двамата са били доста близки приятели, тъй като в деня на смъртта на Корнел, Бенингтън пише разтърсващо писмо до него, а сега то излиза на бял свят. Ето какво пише Честър:

“Снощи сънувах “Бийтълс”. Събудих се под звуците на “Rocky Raccoon” в главата си и притесненото изражение на съпругата ми. Тя ми каза, че моят приятел е починал. Мислите за теб наводниха съзнанието ми и заплаках. Все още хлипам, от тъга и от благодарност, че съм споделили наистина специални моменти с теб и красивото ти семейство. Вдъхновил си ме за толкова много неща, за които не предполагаш. Талантът ти беше неподправен и ненадминат, гласът ти беше едновременно радост и болка, ярост и прошка, любов и мъка, всичко това обгърнато в едно. Предполагам, че точно това сме всички ние. Ти ми помогна да го разбера. Току-що гледах видео, на което ти изпълняваш “A Day In The Life” на “Бийтълс” и се сетих за съня си. Мисля си, че чрез него ти ми каза “сбогом” по твой начин. Не мога да си представя света без теб. Моля се да намериш мира в следващия живот. Изпращам любовта си към съпругата и децата ти и твоето семейство. Брагодаря ти, че ми позволи да бъда част от твоя живот.
С любов, Твоят приятел.”

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !