Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Сашо Кадиев чака второ дете

отпечатай новината

25.07.2017 09:46 | Видян 2252 пъти

Сашо Кадиев чака второ дете

Две години след раждането на малката Катерина, второто дете на Сашо Кадиев и Таня е на път, показа снимка на майката и бащата от романтичната им ваканция, съобщава УомънБГ. Синът на Катето Евро води за последно този сезон предаването Преди обед в петък. Веднага след това той завел половинката си в чужбина, а грижите за първото им дете Катерина е поела майка му.

Новината за бременността на Таня се чу още след участието на красивата половинка на актьора и тв водещ в предаването Черешката на тортата, където се видя коремчето ѝ, пише ПИК. С днешната снимка, която показа Катерина Евро на стената си във Фейсбук, вече не остава и капка съмнение, че снаха ѝ скоро ще стане майка за втори път. След раждането Танчето върна перфектните си форми и няма друго оправдание за коремчето ѝ, освен в него да расте бебе №2!

В поста под снимката Катето Евро пожелава весела ваканция на младите и обещава да гледа отговорно малката им дъщеря, както и да се грижи за дома и градината. Актьорът и половинката му все още не са оповестили официално новината, вероятно от суеверие.

Въпреки това, бъдещите родители трудно се сдържат да не говорят по темата. Красавицата разкрила, че със Сашо Кадиев очакват бебе №2 през есента. Тя не съжалява, че е загърбила успешната си кариера на танцьорка в Англия заради любовта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !