Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Риана: Гледайте нагоре

отпечатай новината

25.07.2017 12:13 | Видян 2161 пъти

Риана: Гледайте нагоре

Снощи в Лондон бе премиерата на филма на Люк Бесон Валериан и градът на хилядите планети, събирайки на официалния червен килим почти всички звезди от лентата, включително Риана и Кара Делевин. За пореден път 29-годишната певица успя да се превърне световна новина, но в случая не толкова с актьорски умения, колкото с роклята си.

Риана явно не бе преценила колко трудно ще бъде да се побере (или по-скоро да побере определени части от тялото си) в котюр тоалета на Giambattista Valli. Но веднъж стъпила на червения килим връщане назад няма и 29-годишната певица се постара да опази достойнството си, да не подарява на фотографите грандиозни гафове с тоалета и да подходи с нужното чувство за хумор към очевидно изключително неподходящата за размера на бюста ѝ рокля.

"Eyes up here" –написа Риана в Инстаграм, пускайки няколко свои снимки от премиерата. Е, трудно е да гледаш нагоре, даже е невъзможно, колкото и да се опитвахме. Вижте и вие част от по-забавните кадри с певицата и едва ли някой ще ви вини, ако не гледате нагоре. Дори колежката ѝ Кара Делевин не устоя на изкушението.

Още снимки може да видите ТУК !!!

EVA

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !