Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Тарантино слуша новата песен на Тома...

Качествена българска музика с напълно ново звучене -...

Фенка задлъжня с 50 бона заради Преслава

отпечатай новината

26.07.2017 10:14 | Видян 2065 пъти

Фенка задлъжня с 50 бона заради Преслава

Най-заклетата фенка на Преслава е в доста сериозни борчове, и то именно заради своята любимка.

Поклонничката на певицата от Добрич, която е и нейна адашка – Петя Киронова, прави и невъзможното, за да я следва на всяка нейна изява. Няма значение на какво разстояние са участията на Преси, тя винаги е на първа линия пред сцената, пише Шоу. Разходите за такъв начин на живот обаче струват прескъпо на вманиачената 32-годишна жена, чието основно развлечение се свежда до преследването на фаворитката ѝ.

Запознати разказват, че Петя е задлъжняла с над 50 000 лева към различни фирми, отдаващи малки и големи кредити. Заложила е и семейни златни украшения, като е сключила договори, които ѝ позволяват един ден да ги откупи, но със сериозни лихви.

Девойката е от Хасково и е на 32 години. Живее под наем в София. С раждането заболява от синдрома на Търнър, който води до по-нисък ръст. Оставяйки джудже за цял живот, като тойнейджърка започва да намира единствено развлечение в любимата си музика – попфолка. По онова време идолката ѝ била Деси Слава.

Певицата е имала специално отношение към Петя, канила я е в дома си, както и на лични свои празници. След време обаче вярната ѝ фенка се отдръпва, тъй като си намира нова любимка – Преслава.

Фанатичната почитателка миналата година едва не пострадала трагично  заради манията си по Преслава. Бързала за нейно участие и я блъснал автомобил. Вследствие на това счупила крак и в крайна сметка не успяла да отиде. Но това не я отказва да преследва певицата до ден днешен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !