Албена Михова с драматична съдба

Тази събота (27 април) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

Джейкъб Колиър и Мистерията на...

Шесткратният носител на "Грами" ще свири и пее заедно...

Моника Валериева крие доходи

отпечатай новината

26.07.2017 10:29 | Видян 2561 пъти

Моника Валериева крие доходи

Моделката Моника Валериева крие доходи, показва проверка на в. Телеграф. Наскоро тя е подала грешния отчет на фирмата си Феймъс бюти, според който за 2016 година приходите ѝ са нула лева.

В момента брюнетката се занимава с търговия на мигли, които внася от Китай. 27-годишната бизнесдама представи козметичния си продукт като луксозна стока у нас, пише БЛИЦ. Тя се хвали пред близки и приятели, че бизнесът ѝ процъфтява ден след ден, а търговията с аксесоарите ще е основното ѝ занимание през следващоте години.

Красавицата многократно е изтъквала факта, че сама плаща месечната си поддръжка, както и високия си стандарт на живот. Но сметките не излизат, щом е отчела на държавата кръгла нула. Тук изникват редица въпроси, най-важният от които - защо бившата брадърка крие пари.

Почитателите ѝ са категорични, че Моника като човек няма нищо общо с Моника, която е позната на медиите у нас, и прикриването на доходите едва ли е сред заниманията ѝ. Друго имат противоположно мнение по темата и споделят, че екскурзиите в Дубай и останалите кътни местенца, от които качва селфита са непосилни от финансова гледна точка за Валериева, и каквито и да са доходите ѝ, те са недостатъчни за подобни почивки. Някои смятат, че бизнесът с мигли ѝ случи като параван, за да прикрие новия си спонсор.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !