Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Станислав Яневски и Мечо Пух помагат на деца

отпечатай новината

26.07.2017 11:28 | Видян 2953 пъти

Станислав Яневски и Мечо Пух помагат на деца

Талантливият Станислав Яневски, успял да прослави българите в магьосническият свят на Хари Потър, и рокерският клуб Мечо Пух помагат на деца в нужда, пише монитор. 32-годишният актьор често слага коженото яке, на чийто гръб позира пухкавия анимационен герой и обикаля детските занимални.

„Идеята на президента на нашия клуб е да помагаме на дечица и не върви да отидем в детските градини и да сме с черепи и кокали по нас. А Мечо Пух е разпознаваем сред малките“, разказа той пред BiT.

Рокерите с черни дрехи и бели сърца ходят по домовете, носят играчки и дори качват малчуганите на моторите си за снимка. А цялата кауза е в пълна анонимност.

„Не целим обществено да се знае. Правим го от добро сърце“, изповяда се звездата от Белезите на времето. Междувременно Яневски се надява Джоан Роулинг да направи продължение на хитовата си поредица за Хари Потър и той отново да блесне в екипа за куидич на Виктор Крум.

Амбицията за героя му е той да стане преподавател в утопичното училище за вълшебства Хогуортс или дори Министър на спорта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !