Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Джъстин Бийбър хлътна по руска моделка

отпечатай новината

26.07.2017 11:57 | Видян 1549 пъти

Джъстин Бийбър хлътна по руска моделка

30-годишната моделка на Плейбой Ирина Иванова почти не беше известна никому, докато не се снима в клип на Джъстин Бийбър през пролетта тази година.

Сега в инстаграм тя има над 3 милиона последователи. Ирина Иванова е родена в Русия, но е израсла в Украйна. Момичето твърди, че престоят ѝ в имението на Хю Хефнър буквално я е измъкнал от бедността.

След появата си в образа на палавница в клипа на DJ Khaled и Джъстин Бийбър момичето се изстреля нагоре към небосклона на славата, пише blife. Сега в Инстаграм момичето има над 3 милиона последователи, макар и снимките ѝ да не се отличават с особена оригиналност. Ирина Иванова се нарича най-добрият внос в Америка и публикува снимки, подчертаващи причините за това.

Момичето е завършило Университета в Аризона и дори има степен магистър. Но тази информация едва ли интересува нейните последователи. Повечето си време Ирина прекарва в Барселона и настоява гърдите ѝ да бъдат включени в списъка с местните забележителности. През март пък тя настоя Доналд Тръмп да я назначи за посланик на САЩ в Русия. Момичето говори свободно три езика и е убедено, че ще се справи отлично.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !