Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Зуека ще вдига сватба

отпечатай новината

26.07.2017 12:12 | Видян 1208 пъти

Зуека ще вдига сватба

Зуека се готвел скоро отново да вдигне сватба, научи ексклузивно Ретро. Дъщеря му Девина, плод на дългогодишната му любов с колежката му Нина, вече половин година живеела заедно с артистичен младеж.

18-годишната девойка представила своя избраник на баща си Васил, който не останал особено удовлетворен от избора ѝ, но не посмял да се намеси, защото и бездруго отношенията с щерка му били обтегнати, след като „господарят на ефира“ заряза нея и майка ѝ заради по-младата режисьорка Ани Вичева.

В началото на годината Зуека сключи брак с нея на тайна сватба, на която дъщеря му не присъстваше. Комикът обаче със сигурност щял да отведе до олтара по-голямото от двете си деца не само защото такава била традицията, а и защото се чувствал гузен, че не изпълнявал качествено бащинския си дълг.

Разводът на Васил и Нина се отразил тежко на дъщеря им, която променила драстично поведението си в училище. Догодина Девина ще бъде абитуриентка в частната международна гимназия Проф. д-р В. Златарски, където за всяка учебна годината родителите й плащат внушителната такса от 10 хиляди лева.

Въпреки старанието им девойката да получи най-доброто образование, тя била привлечена от изкуствата. Баща ѝ не се противял на мераците ѝ да се занимава с танци и пиано, но реагирал остро, когато научил, че 18-годишната му щерка пуши цигари като комин. Освен че не се притеснявала да пали на публични места и пред негови познати, Девина шокирала татко си и с разкрепостените снимки, които си правела.

Ученичката се щракала в оскъдно облекло или само по халат, оправдавайки се, че това са артфотографии, които я изразявали като творец. Васил и това приел с толеранс, но много настоявал дъщеря му да не загърбва образованието, защото самият той навремето не бил добър ученик.

Във ВИТИЗ обаче счупил каръка и завършил с отличие, а това му помогнало да придобие самочувствие. Дъщеря му най-вероятно щяла да последва неговия път, като се увличала и по режисурата, но в зависимост от успеха си в училище щяла да реши къде да кандидатства.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !