Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Мариана Векилска със скандално минало

отпечатай новината

27.07.2017 12:42 | Видян 4046 пъти

Мариана Векилска със скандално минало

Мариана Векилска неведнъж се е изказвала остро срещу лековатите момичета, но преди време самата тя се е причислявала към типажа на Николета Лозанова, пише ПИК. Ретро се сдоби с уникални кадри на тв водещата от тъмното ѝ минало, което звездата се опитва упорито да изтрие в последните 10 години.

Преди да напълнее необратимо, Мариана показвала достойнствата на тялото си не само пред интимните си партньори, но и пред случайни фотографи. Тогава телевизионерката си платила да я снимат почти по евино облекло и се фукала с еротичните си кадри пред всеки срещнат.

Снимките на Векилска са вдъхновени от любимия ѝ спорт – бокса, с който усилено се занимава и днес. По своя идея бившата новинарка застанала пред обектива като разсъблечена балерина с боксови ръкавици. По-фрапиращо обаче е превъплъщението ѝ в момиче от мъжката библия Плейбой, в което Векилска лъсва по оскъдно облекло и залята с олио кожа.

Днес за издънките от миналото си водещата на Тази събота не обелвала и дума пред колегите. Мариана била наясно, че ако шефовете ѝ научат за еротичните ѝ изцепки, може да я изритат от ефир, където брюнетката печели зрителски интерес със скромност и хрисима усмивка.

Водещата обаче от време на време разглеждала архивите си от фотоси и се възхищавала на някогашната си фигура, която загуби след редица строги диети, довели до невъобразим йо-йо ефект. Ако това не се беше случило, най-вероятно Векилска щеше да продължи да се препитава с моделство.

Предшественичката на Николета Лозанова също се добрала до телевизията след присъствие в каталога на модна агенция Визаж. В него Мариана била само година, но името ѝ попадало сред най-предпочитаните и доходоносни за шефката на фирмата – Жени Калканджиева. В модата настоящата журналистка нагазила още 17-годишна, когато се окичила с първата си корона от конкурс за красота.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !