Бременната Гани си пийва вино за тонус

Джулиана Гани пие по половин чаша вино на ден, въпреки...

Иво Аръков левитира

Водещият на „Мармалад“ Иво Аръков до толкова...

Скулптор се разкъсва между две жени в романа Изваяни в страст

отпечатай новината

27.07.2017 14:55 | Видян 584 пъти

Скулптор се разкъсва между две жени в романа Изваяни в страст

Страстна руска поетеса и скромна френска девойка водят битка за сърцето на човек на изкуството. Класическият любовен триъгълник се заплита в романа Изваяни в страст.

Това е второто заглавие от златната лятна поредица Под знака на любовта - 2017, тиражирана от издателство Милениум. Свенлива девойка от провициално френско градче среща мъжа на мечтите си – талантлив скулптор, обвит в романтичния ореол на трагичната любов.

Тя се влюбва искрено и е готова да свърже живота си с него завинаги, но той не може да забрави предишната си изгора – красива рускиня - талантлива поетеса, която го е накарала да страда. Себичен и горд, артистът посяга на невинното момиче, само за да удовлетвори желанието си отмъщение.

Серия от разкъсващи съмнения, подозрения и разяждаща ревност водят до най-неочакваната развръзка. Коя ще се окаже истинската муза за даровития, но егоцентричен творец? Изваяни в страст е роман за изстраданата обич, която разцъфва след изпитания и превратности, и за чувствени плътски наслади, на които са способни само хората на изкуството.

В романа се сблъскват два свята - този на провинциалната жена, която е вярна на традиционните семейни ценности, и другия - на парижките нрави. Дамите в столицата са разкрепостени, свободолюбиви, горди и често освен съпруг си имат и любовник. Анри Ардел е литературният псевдоним на френската писателка Берте Абрахам, авторка на изключително популярни любовни романи.

Героините ѝ са жени с висок морал, които преживяват дълбоки драми, които ги карат да погледнат с нови очи на света. Творчеството ѝ е преиздавано многократно и превеждано на редица езици. Ардел е авторка на 35 книги, в които влага цялата си страст.

В живота си авторката предпочита усамотението и така и никога не се омъжва. Изваяни в страст е една от най-новите книги, които ще бъдат представени на Алея на книгата във Варна. Тя ще продължи от 28 юли до 6 август, привличайки почитателите на хубавото четиво с хиляди атрактивни предложения на повече от 50 издателства. Книгите на Милениум ще откриете в шатра номер 10, на главната улица - между хотел Черно море и Фестивалния конкресен център.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !