Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ким и Кание очакват третото си дете

отпечатай новината

27.07.2017 16:09 | Видян 2007 пъти

Ким и Кание очакват третото си дете

Семейството на Ким Кардашиян и Кание Уест е напът да се увеличи, въпреки трудностите!

Известната двойка е наела сурогатна майка, която да износи третото им дете, съобщава US Weekly. Двамата са започнали търсенето през юни, а жената, която са избрали, в момента е бременна в третия месец. Очаква се бебето да се появи през януари 2018 г.

Ким и Кание прибегнаха до услугите на сурогатна майка, заради трудностите при предишните две бременности на риалити звездата. Докато беше в очакване на Норт (4) и Сейнт (1), Кардашиян страдаше от плацента акрета – състояние, което застрашава живота на майката. След като роди сина си Сейнт, докторите я посъветваха да не забременява повече, тъй като е прекалено опасно.

“Имам толкова много братя и сестри, които обожавам. Те са най-добрите ми приятели и бих искала това и за децата ми,” заяви Ким пред Елън Дедженеръс през 2014 г.

Сурогатната майка, която с Кание са избрали, идва от агенция и ще получи 45 000 долара за услугите си. В случай, че е бременна с близнаци, семейство Уест ще платят по 5 000 долара на дете, съобщава TMZ. Към всичко това се добавя и депозит за агенцията в размер на 68 850 долара.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !