Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Лудият репортер преживя Александра Богданска

отпечатай новината

27.07.2017 16:23 | Видян 1695 пъти

Лудият репортер преживя Александра Богданска

Вечно прямият Даниел Петканов, по-известен като Лудия репортер, преодоля раздялата с бившата си изгора – моделът Александра Богданска, научи монитор. Попълнението от екипа на Часът на Милен Цветков призна, че дори си спомня за връзката си с Мис Национален отбор по баскетбол за 2012 и 2013 г. само с добро.

„Ако в началото бях нещастен и се чудех защо ми се случва, то сега осъзнавам, че това за мен бе брилянтен урок и се радвам се, че стана така. Дори съм благодарен на Александра! От месеци не изпитвам капка гняв или негативизъм към нея.“, изповяда се той пред сп. Lovestyle.

Въпреки че първоначално се изолирал от света, 31-годишният репортер бързо се съвзел и днес се утешава с няколко момичета.

„Трябваше ми време. След това обаче започнах да се виждам всеки ден с различни момичета. Включително и чрез различни сайтове за запознанства и приложения. Сега обаче излизам само с няколко – броят се на пръстите на едната ми ръка.“, сподели още Петканов.

Припомняме, че миналия септември той разобличи изневерите на Богданска в социалните мрежи.

„През цялото време на нашата „любов” е поддържала сексуални контакти с кастинг продуцент от Холивуд, като това е започнало още от предишната ѝ връзка“, написа той във Фейсбук.

Но всяко зло за добро, тъй като днес красавицата е по-известна от всякога и дори рекламира „какво може да направиш с един пръст“, дори и когато той не е в устата ти.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !