Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Гонят Ан Хатауей от света на Барби

отпечатай новината

28.07.2017 09:00 | Видян 2149 пъти

Гонят Ан Хатауей от света на Барби

Кой би си позволил да изгони Барби от красивия ѝ свят под претекст, че тя не е „достатъчно перфектна“? Отговор на този въпрос ще ни даде Ан Хатауей, която е в преговори за ролята на знаменитата кукла в едноименния филм на режисьорката Алета Джоунс.

Фактът, че продуцентите от Sony са се спрели именно на зведата от Клетниците за образа на Барби, съобщи комедийната актриса Ейми Шумър, която по начало трябваше да влезе под кожата на култовия персонаж, пише монитор. Въпреки това през март Шумър оповести, че се оттегля от проекта заради проблеми с графика ѝ около други служебни ангажименти.

„Ан Хатауей е идеална за ролята!“, написа наскоро тя в профила си в Инстаграм, с което подсказа, че преговорите между колежката ѝ и Sony вървят в положителна посока и са към своя край.

Продуцентите и Хатауей обаче все още не са коментирали дали са си стиснали ръцете за Барби, снимките към който трябваше да стартират още преди месец. Според източници, близки до продукцията, в момента екипът работи не само по намирането на нова актриса, но и по пренаписването на сценария.

Причината – първоначалният образ на Барби е бил щрихиран по начин, пасващ на вулгарния понякога комедиен талант на Шумър. След нейното отпадане от ролята, персонажът се очаква да бъде поне минимално изменен. Кой ще партнира на Ан Хатауей в лентата продуцентите все още пазят в тайна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !