Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мария аут от концерта на Пайнер

отпечатай новината

28.07.2017 10:44 | Видян 3367 пъти

Мария аут от концерта на Пайнер

Поредният раздор в музикалния гигант Пайнер разтърси редиците на чалга компанията.

За n-ти път фолкпевицата Мария е низвергната от колегите си. Отварачката не е поканена да присъства на дългоочаквания концерт на звездите на Пайнер това лято.

Въпреки че е уж сред най-оборотните и сред най-скъпоплатените изпълнителки, Мария явно не се нарежда до имената в категорията "звезди".

Отварачката няма да се качи на сцената на големия концерт във Варна, който ще се проведе този уикенд. Това е поредният удар за нея след раздялата ѝ с Християн Гущеров.

Клюките твърдят, че след голямото си отсъствие от музикалната сцена Отварачката още затвърждава позициите си в редиците на Пайнер. За сметка на това нови имена като Емануела и Теди Александрова са поканени да присъстват.

Това съвсем не е първият случай, в който Мария е пренебрегната, пише седмичник. От години певицата поддържа контакт с много малка част от колежките си от фирмата и винаги е смятала, че повечето са под нивото ѝ.

Концертът в морската столица се очаква да е бледо копие на големите турнета, които Митко Пайнера организираше в страната преди години.

Билетите за събитието се разпродават бавно и трудно и по всичко личи, че концертът не предизвиква чак такава еуфория сред чалга феновете.

Много по-интересно от хитовете на певците е развитието на скандала между Преслава и Галена. Очаква се двете звезди да се хванат за гушите, след като стана ясно, че не искат да се поглеждат. Двете дори държат на различни гримьорни само и само да не се засичат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !