Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мегз се фука с Ролс Ройс

отпечатай новината

28.07.2017 13:11 | Видян 2143 пъти

Мегз се фука с Ролс Ройс

Няколко дни социалните мрежи и медийното пространство гръмнаха от новината за катастрофата на Мегз и шок реакцията и след инцидента във видео. Всички коментират дали е правилно да се снимаш по време на инцидент и каква е цената, която едва 27- годишната Мегз плаща за успеха си.

Нещо друго обаче сякаш остава на заден план. Мегз съсипа кола за половин милион лева пред очите ни, пише хотарена. Каканашева говореше за това като забавна детска игра - "не знам какво съм направила всичко свети".

След внимателно оглеждане на сниманото в клипа табло се вижда, че Каканашева най-вероятно е съсипала скоростната си кутия и може би двигателя защото и неговият check свети.

Имайки се предвид какъв клас е автомобилът, цената на ремонта му ще надхвърли 50 хиляди, защото само един нов двигател на този модел кола е над 40 000 лева.

Но изглежда това не притеснява Мегз. Тя нито веднъж не спомена колата, може би претендира, че е над нещата. Под клипчетата ѝ много фенове коментират "Спокойно ще ѝ купят нова".

Изглежда ще стане точно така. Само два дни след инцидента Каканашева бе засечена с шофьор и нов автомобил в района на лъскав хотел в столицата. Мегз е слязла от черен Ролс Ройс, обядвала е с моделката Александра Богданска, а после се е качила обратно в него и е потеглила в неизвестна посока.

Съмняваме се автомобилът да е поредният щедър подарък за Каканашева. Все пак това е кола за над 1 милион лева. Може би ѝ е даден за временно ползване, докато нейната кола бъде поправена.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !