Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Слави Трифонов държи балерините си гладни

отпечатай новината

30.07.2017 09:01 | Видян 1489 пъти

Слави Трифонов държи балерините си гладни

Слави Трифонов не дава на балерините да качат и грам. Шоуменът тормози екипа си не само по отношение на професионална дисциплина. Дългия се е превърнал в истински диктатор на темата външен вид и редовно чете конско на своите подчинени.

Най-строг е водещият към момичетата от балета си, на които не позволява да ходят на работа без маникюр или пък качили някое килце в повече – отбелязва изданието. От години Слави Трифонов се шегува пред камерите с много от подчинените си по въпросите за излишните килограми.

Многократно Дългия е нападал китариста Иван Стоянов, че не иска да спазва диети и само трупа килца на талията, пише Уикенд. Шоуменът не подминава и Краси Радков, който именно покрай стреса на ежедневните снимки и участия стана доста мощен в осанката.

Едва отскоро комикът е започнал да се вталява, но не прекалено бързо. Преди време под ударите на Дългия редовно попадаше и беквокалистката Цветелина Грахич,която доскоро бе част от шоуто.

От пухкаво момиче тя се превърна във вейка именно заради забележките на Слави Трифонов.

„Само някоя от балерините да качи и кило и той вече е забелязал. Обикновено прави намеци, но ако момичето не се подложи на режим, започва да става и по-директен“ – издават запознати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !