Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Башар Рахал брани Софи Скелтън от зомбита

отпечатай новината

01.08.2017 10:20 | Видян 1495 пъти

Башар Рахал брани Софи Скелтън от зомбита

Да се изправи лице в лице с ужасяващи зомбита, след като те са завладели целия свят е задачата на Башар Рахал в холивудската продукция с работно заглавие Day Of The Dead: Bloodline. Лентата ще бъде римейк на страховитата едноименна лента от 1985 г., а снимките към нея протекоха у нас. Начело на човешката армия, отчаяно търсеща лек, с който да противодейства на ядящите мозъци същества, е британската актриса Софи Скелтън. Звездата, която запалените тв маниаци нямат търпение да видят в ролята на Бриана в предстоящия трети сезон на „Другоземец“, прекара повече от месец на българска територия.

Причината – бившата балерина се снима паралелно в два проекта. Докато не беше заета да се бори със зомбита, Скелтън влезе в ролята на дъщерята на Никълъс Кейдж в полицейския трилър „Код: 211“.

Освен като наследничка на ченгето, натъкнало се по случайност на местопрестъплението по време на мащабен банков обир, тя е и екранна съпруга на младия му партньор (Дуейн Камерън). Филмът, който позиционира Кейдж и компания през 80-те години на миналия век, се очаква да направи премиерата си до края на годината, разкри наскоро режисьорът на продукцията Йорк Шакълтън. Пред „Монитор“ той призна, че е останал очарован от България не само като терен за правене на кино, но и от гледна точка на актьорски потенциал.

В „Код: 211“ с участие се разписват Велизар Бинев, Жеко Богословов, Павел Владимиров, Иван Калошев и др. Шакълтън останал очарован и от Лорина Камбурова, но дали ще я видим на големия екран до Кейдж, тепърва предстои да разберем. Със сигурност обаче звездата от „Връзки“ ще развихри в Day Of The Dead: Bloodline, където й е поверена една от главните роли. В двата холивудски филма участие има и Атанас Сребрев.

С тежката задача да пресъздаде култовия ужас на режисьора Джордж Ромеро се е заел Хектор Хернандез („Трупът на Ана Фриц“). За новия си филм испанският кинодеец разполага с бюджет от 10 милиона долара. В момента проектът е на етап постпродукция, макар премиерната дата да се пази все още в тайна.
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !