Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Блатечки си прави харем

отпечатай новината

01.08.2017 13:05 | Видян 2089 пъти

Блатечки си прави харем

Асен Блатечки вероятно се събужда всеки ден с усмивка на лицето и в огледалото вижда един щастлив човек! Кой е като него? Лошото момче на българското кино си прави харем, пише HotArena.

Мечтата на всеки втори мъж се превръща в реалност за него. За момента в харема на Асен са две жени – Катерина  Диляна. Първата му съпруга, от която има голяма щерка и моделката, която забремени и изостави. Докато се чудеше и маеше коя да избере, актьорът взе най-лесното решение – прибра си и двете.

Папараците на „България Днес“ уловиха Блатечки да обядва с жена си Катерина само две седмици след като оглеждаше апартаменти с Диляна Попова. Актьорът редува с коя от двете си жени да прекарва следобедите си. Той е категоричен, че живее само с първата си и дългогодишна изгора, но в същото време бива постоянно засичан в компанията на изкусителната Диляна.

А как Асен се справя с издръжката на двете си жени и двете си деца, всички се чудят. Плаща добра сума на сина си Борил и помага финансово на майка му Диляна. В същото време се грижи за Катерина, както и за първородната си щерка Катя, която в момента е в тийнейджърска възраст.  



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !