Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Дан Колов оживява и възпитава в...

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на деня, в който...

Бионсе зарязва близнаците, тръгва на турне

отпечатай новината

01.08.2017 13:51 | Видян 1305 пъти

Бионсе зарязва близнаците, тръгва на турне

Бионсе няма да позволи на прясно родените ѝ близнаци Руми и Сър да забавят кариерата ѝ, а точно обратното! Покрай появата им на бял свят, дивата се вдъхновила и амбицирала да стане номер едно и дори записвала усилено хитове и планирала изненадващо турне.

Нейната половинка Джей Зи я подкрепял напълно в решението ѝ и вече е наел достатъчно бавачки, които да бдят денонощно над мъниците, родени в средата на юни.

„Бионсе вече здраво се е захванала за работа. Близнаците са я вдъхновили и тя записва песни постоянно. Би планира и изненадващо турне за феновете, което скоро ще анонсира. Тя е по-надъхана от всякога и няма намерение да се оттегли и да позволи на някого да я измести. Наела е бавачки за децата и влиза във форма“, разкри източник, цитиран от RadarOnline.

35-годишната певица се вдъхновила и от скорошно участие на Миси Елиът на FYF Festival в Лос Анджелис, което посетила заедно със сестра си Соланж „Виждайки как искрата в Миси не угасва през всичките тези години и тя продължава да е събитие на сцената, Бионсе иска да бъде също такова вдъхновение за жените“, добави информаторът.

Източник: tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !