Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Емилия се пусна по дупе и гърди на концерта във Варна

отпечатай новината

02.08.2017 09:30 | Видян 5692 пъти

Емилия се пусна по дупе и гърди на концерта във Варна

На чалгаджийският концерт във Варна Емилия показа другото си Аз, пише Шоу. Освен безупречното живо пеене и стегнатото вталено тяло, певицата демонстрира визия и поведение, които напомнят предишната секси и по-нежна Емилия, която знаем от предни години.

Въпреки всичко обаче тя показа силиконовите си гърди, които допълваха цялостната ѝ визия. Семпли телесни лепенки не успяха да скрият напращелите ѝ бомби.

Безспорно Емилия бе най-голата и най-секси изпълнителка на концерта. Явно раздялата с Коко Динев ѝ влияе повече от добре. Гълъбовката не спираше да се усмихва и бе видимо щастлива.

Публиката на концерта бе доста оскъдна и се заформи тълпа едва към края, когато излизаха големите звезди на Пайнер. Единствено Емилия и Галена се бяха постарали да представят шоу на своите фенове, макар да знаят, че няма да се излъчват по телевизията. Всички останали бяха дошли просто да изпеят няколко песни и да се „изпарят“.

Деси Слава и Емануела си позволиха пълен плейбек, който пролича много силно. Галена се беше погрижила както за тоалета си, така и за сценичното си представяне като цяло. Фики и Галин изненадващо не бяха посрещнати никак бурно.

Бременната ДесиСлава бе флегматична на сцената. Анелия закри концерта, но не бе най-аплодираната. Преслава, Емилия и Емануела успяха да взривят морската столица и заслужено да бъдат извикани на бис.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !