Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Сашка Васева се врича в любов на Големия брат

отпечатай новината

02.08.2017 10:44 | Видян 1880 пъти

Сашка Васева се врича в любов на Големия брат

Дали все още чувства пеперудите в стомаха си всеки път, когато види съпруга си, ще разкрие бившата фолк фурия Сашка Васева, която е сред спряганите имена за предстоящия сезон на Вип Брадър.

Да се обясни в любов на човека, който остана с нея след бурния ѝ период на музикалната сцена, певицата ще се заеме тази есен, когато риалити форматът ще се завърне в ефира на Нова тв, пише монитор. Именно в ролята на Купидон ще влязат продуцентите на предаването, което тази година ще се върти изцяло на романтична вълна.

Възможност да покаже дали е преодоляла бурната раздяла с Християн Гущеров ще получи и друга звезда на фолк хоризонта – Мария. Изпълнителката на Червения картон вече е щастливо обвързана с друг мъж, а след като вдигна пищен рожден ден на дъщеричката си Марая, стана ясно, че поддържа добри отношения и с първия си съпруг Димитър Андонов.

За да продаде личното си пространство в рамките на два месеца, Мария е получила оферта, възлизаща на около 80 хиляди лева. Къщата на Големия брат по традиция ще даде покрив и на върволица от силиконки.

Сред ухажваните красавици, чиято основна задача ще е да разсмиват зрителите с изцепки от сорта на „Столицата на Великобритания е Англия“, са Джулиана Гани и Мая Салмова, по-известна като „феномена” Мис Тигрова.

Абсолютно противоположна посока пък са избрали Иван Христов и Андрей Арнаудов за третия сезон на Фермата, които ще тестват силата и издръжливостта на участниците си наесен.

Сред явилите се на кастинг за риалитито преобладават българи, чийто настоящ адрес е в чужбина, а редом до тях с мотиката и лопатата уменията си ще тества Гери-Никол. В момента „яката дупара“ на родния поп е ангажирана с друг проект на продуцентското дуо, а именно – турнето One Love.

В него тя забавлява българи и македонци заедно с Криско, Ъпсурт, Слаткаристика, DJ Гоце и Тони Зен. Сред останалите звезди, които са в преговори да запретнат ръкави във предаването, са Михаил Билалов и Ивайло Захариев, а декорите на шоуто се местят от село Боснек, където миналата година през личен катарзис минаха герои като Елен Колева и писателят Калин Терзийски. Стопани на фермата ще бъдат отново Благовеста и Николай Василеви.

Междувременно Павел и Венци Венц разбуниха духовете с реклама за петия сезон на Гласът на България, която вече тече по bTV.

“Решиха да ни повишат в треньори“, обясняват популярните изпълнители от столовете на журито във въпросния клип. В предишния сезон на музикалния формат те влязоха в ролята на водещи, а седмица след като бе публикувано видеото, фенове предположиха, че противно на очакванията панелът на оценяващите няма да остане в същия състав – Иван Лечев, Графа, Поли Генова и Камелия. По-голямата част от зрителите обаче сметнаха промо клипа за шега.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !