Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Дженифър Лорънс живее в обладана къща

отпечатай новината

03.08.2017 10:19 | Видян 1271 пъти

Дженифър Лорънс живее в обладана къща

Холивудската актриса Дженифър Лорънс обикаля уплашена в новия си мрачен и вероятно обладан от духове дом. И това е всичко, което знаем за предстоящия й филм „Майка!“ от единствения наличен трейлър. Психо трилърът на режисьора Дарън Аронофски („Черният лебед“) се пази почти в пълна анонимност, като изтеклата информация включва имената на някои от попълненията в каста, датата на излизане и точно едно изречение за сюжета.

Звездата от антиутопичната поредица „Игри на глада“ ще си партнира с испанския секссимвол Хавиер Бардем и актрисата Мишел Пфайфър. Историята ще се върти около двойка, която е посетена от неканени гости. Лентата ще излезе на голям екран на 15 семтепври, след премиерата си на филмовия фестивал във Венеция. Междувременно 26-годишната красавица е сред чакащите да получат звезда на прочутата Холивудска алея на славата.

Заедно с носителката на „Оскар“, такова признание ще получат колегите й Джак Блек, Кирстен Дънст, Джеф Голдблум и други. Анимационната героиня Мини Маус също е в списъка с одобрени. Сред избраниците в музикалната индустрия са рапърът Снуп Дог и певиците Мери Джей Блайдж и Кари Ъндърууд.

Източник и снимка: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !