Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Нана на гости на Големия брат

отпечатай новината

03.08.2017 10:35 | Видян 1544 пъти

Нана на гости на Големия брат

Тв водещата Нана Гладуиш отново показа стоическа сила в борбата с рака. Чаровното лице на „Съдебен спор“ не желае да е два месеца далече от семейството си, но би се разписала с гост-участие в къщата на „Вип Брадър“.

Макар че тя отказа първоначалната покана, която получи по време на профилактичен преглед в Израел, 43-годишната варненка обмисля да посети за кратко бъдещите съквартиранти в „любовното гнездо“, което ще се позиционира в студиото на Нови хан наесен. „Може би за кратък период от време бих влязла. Защото аз съм остър камък, не ми пука. Дори и хората да ме намразят, не ми пука. Макар че имам много по-важна цел – да помогна на хората, вместо да им правя сеира. Не че не мога да им го направя“, сподели пред mila.bg тя.

Междувременно Нана заяви, че сега се чувства по-подготвена да унищожи коварната болест. „Вече съм много по-наясно и искам този път, преминавайки през рака, да го направя по един по-различен начин. Искам да изглеждам по-добре и да преборя по-успешно страничните ефекти“, призна още тя. Водещата ще изпробва нов модерен метод за присаждане на коса в Гърция. Преди процедурата се изисква твой кичур, а след това ходиш на поддръжка на всеки 3 седмици. Сред идеите й е този път да си татуира вежди.

Както и първият път, когато бе диагностицирана с опасното заболяване, досущ като в „Животът е прекрасен“ на Бенини, Нана се постара да превърне личния си ад в комедиен абсурд и да вдъхне сила на хората с онкологични заболявания. Без да се притеснява, тя публикува снимка от първата си химиотерапия и пусна видеа на живо как се готви да обръсне главата си във Фейсбук профила на фондацията си „Една от 8“.

Съпругът й Джонатан и синът им Джейсън стояха неотлъчно до нея, а стотици съпричастни жени я подкрепиха в социалната мрежа. Припомняме, че Нана призна, че рестартира битката срещу рака в края на юни след 5-годишна ремисия. Фондацията си тя създаде през 2013 г. в апартамент, който ремонтира и нае със собствени средства. Идеята й с „Една от 8“ бе да се излезе от анонимността на форумите и да се създаде легално място, в което една жена с такъв проблем да се успокои и да получи всичко необходимо като извънболнична помощ.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !