Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Отварачката пръсна 20 бона за РД на дъщеря си

отпечатай новината

03.08.2017 12:33 | Видян 1604 пъти

Отварачката пръсна 20 бона за РД на дъщеря си

Фолк певицата Мария, известна още като Мара Отварачката, даде близо 20 000 лв. за ЧРД партито на дъщеричката си Марая, като само 6 бона е бил хонорарът на рапъра Криско да изпее няколко парчета, пише "Телеграф".

Малкото момиченце навърши 8 години и това бе отбелязано с пищно парти край морския бряг. Купонът беше на Слънчев бряг, като според запознати само менюто е било на стойност 5 бона.

Мечтата на малката Марая била Криско да й пее на рождения ден и звездната й майка уредила въпроса. Но въпреки че са колеги, рапърът е поискал традиционния си хонорар за частни партита и Отварачката се бръкнала в джоба за 6 хилядарки, които дала на колегата си за услугата. В разгара на купона пък излизали специални многоцветни пушеци от басейна, а на входа имало арка от цветя.

Във Фейсбук пространството се надигнаха негативни коментари за показността, която Мария демонстрира. На купона присъстваше и таткото на Марая – бизнесменът Димитър Динев, който беше в компанията на новата си съпруга Никол и сина им.

Мара демонстрира суперблизки отношения както с Митко, така и с жена му и детето, въпреки че преди време пускаше заядливи коментари по техен адрес. Не толкова задушевни сега обаче са отношенията й с Християн Гущеров, с когото в момента Мара е в развод. Марая лично се обадила да покани втория сапруг на майка си, но той категорично отказал да се вижда с певицата.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !