Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Гаджето на Роналдо на диета до раждането

отпечатай новината

03.08.2017 13:35 | Видян 2636 пъти

Гаджето на Роналдо на диета до раждането

Кристиано Роналдо наскоро потвърди, че приятелката му Джорджина Родригес е бременна и той ще става баща за четвърти път. 23-годишната хубавица също накрая проговори по темата като сподели, че е на стриктна средиземноморска диета.

„Аз съм семейно ориентиран човек. Обожавам децата, природата и животните. Обичам да се грижа и за себе си като спортувам и съм на балансирана диета. Опитвам се да консумирам натурални продукти и да избягвам тежки меса като пазя средиземноморска диета“, коментира хубавицата цитирана от Daily Mail.

Чаровната брюнетка по всяка вероятност е в петия месец и според мълвата очаква момиченце. За Джорджина това ще е първо дете, докато за Роналдо – четвърто. Футболистът има 7-годишен син Кристиано Джуниър и близнаците Ева и Матео, които се родиха през юни тази година в американска болница. И трите наследника на звездата са от сурогатна майка. Неотдавна в интервю пред китайска медия успешният футболист сподели, че иска да има 7 деца.

Близки до двойката споделиха пред португалски вестник: „Те са много щастливи от факта, че ще имат бебе. Всички обожават Джорджина и са доволни, че точно тя е негова половинка“.

Хубавицата е наполовина испанка, наполовина аржентинка и се запознава с легендата Роналдо миналата година в магазин на Gucci в Мадрид, където е обикновена продавачка.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !