Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Йоанна Драгнева прежали Ненчо Балабанов и се сгоди

отпечатай новината

04.08.2017 14:10 | Видян 2654 пъти

Йоанна Драгнева прежали Ненчо Балабанов и се сгоди

Бившето гадже на актьора Ненчо Балабанов – певицата Йоанна Драгнева, ще става булка, писа HotArena.

Нейн избраник е бившият приятел на Соня Васи – някогашният барабанист на групата „Огнен звук“ Васил Ананиев. Вчера участничката ни в „Евровизия 2008“ публикува във фейсбук прекрасна снимка от Големия каньон в САЩ. Йоанна е снимала ръката си на фона на синьото колорадско слънце. Това, което изненада и зарадва почитателите й, е пръстен с диамант.

„Sky is the limit”, написа певицата над снимката, което ще рече „Небето е единствената граница“, пише „България Днес“.

Досега Драгнева не се е появявала публично с това бижу, така че феновете й съвсем сериозно чакат новина за сватба. Засега Йоанна и Васко явно не искат да се шуми около тях. Въпреки че двамата заедно се наслаждават на внушителния Голям каньон и пускат прекрасни снимки, в профилите си във фейсбук всеки публикува кадри, на които другият липсва.

В профила си Ананиев изрязва Йоанна от кадрите, но оставя, може би неволно, да се виждат женски елегантни крака и обувките, които могат да се разпознаят и в нейните снимки в нейния профил, на които е с абсолютно същите.

Васко е бил гадже на певицата Соня Васи. Това стана ясно миналата година, когато пък Йоанна реши да бие шута на тогавашната си половинка – Ненчо Балабанов. Малко след това замина за САЩ, където прекара Нова година и именния си ден на 6 януари с Васко Ананиев в Маями. Въпреки че изглежда съмнително, музикантът не е причината певицата и актьорът да се разделят.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !