Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Катрин Вачева показа дупе

отпечатай новината

04.08.2017 14:26 | Видян 2231 пъти

Катрин Вачева показа дупе

Известната моделка Катрин Вачева не спира да замесва името си в скандали. Този път брюнетката скандализира, разчитайки единствено на задните си части. Брюнетката си показа задника по време на ревю в порепълнената дискотека „La Cubanita”в Слънчев бряг, миналата вечер, писа HotArena.

Въпросната вечер Вачева бе част от моделките, които дефилираха на „Summer Fashion Night”, представяйки дрехи на известни родни дизайнери. На едно от дефилетата обаче, Катрин не бе съобразила, че роклята й не покрива задните и части , които свободно лъснаха пред публиката, заедно с гащите й, писа „Телеграф“.

Моделката не се почувства конфузно от създалата се ситуации, а напротив, надупи се пред фотообективите в заведението. Да се фука със секси дупе се е новост за моделката. След като попадна в риалити формата „Вип Брадър“, Катрин се представи като едно добро и скромно момиче, но показа абсолютната си протилоположност. Именно в предаването Вачева реши да парадира с перфектните си форми.

И докато Катрин развяваше задник на сцената в Слънчев бряг, то фолк певецът Галин аплодира от вип място моделките. Той бе в компанията на своя приятел- модел Даниел Георгиев, който бе лице на събитието. В ролята на водеща влезе светската репортерка Елизабет Методиева, която сиаеше в синя рокля на Lucy fashion.  На сцената се представи и плеймейтката Ася Капчикова, която представи първата си колекция бански костюми.

Снимка: HiLife

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !