Албена Михова с драматична съдба

Тази събота (27 април) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

Джейкъб Колиър и Мистерията на...

Шесткратният носител на "Грами" ще свири и пее заедно...

Джулия Робъртс бяга от Цветан Василев

отпечатай новината

04.08.2017 14:42 | Видян 2609 пъти

Джулия Робъртс бяга от Цветан Василев

Яд, гняв и отвращение изпита мегазвездата на Холивуд Джулия Робъртс от гаменските методи на банкера беглец Цветан Василев да се добере до нея в белградски хотел, писа HotArena.

Двамата се отзовават по едно и също време в най-тузарските апартаменти в петзвездния „Скуеър Найн“.  От лятото на 2014-а, хотелът на площад "Студентски" е превърнат в дом на мустакатия габровския бизнесмен, а актрисата е настанена там в петък. Заедно с нея е мъжът й и трите им деца.

Три дни Василев дебне най-високо платената актриса след Анджелина Джоли по коридорите, фитнеса, сауната и басейнът само да си направи селфи с нея. Беглецът от българското правосъдие напуска тузарската сграда само когато се явява за подпис в полицията и през цялото време вече е вътре.

Той брои щедри бакшиши на персонала, за да го информират за Джулия. Слухът за подкупите достигнал до слуха на актрисата. Чашата на търпението прелива когато от румсървис й поднасят бутилка шампанско от неизвестен обожател. От момчето тя разбира, че подаръкът идва от съседния апартамент, пише "България днес".

Още същия ден Джулия пришпорва хората от антуража й да й намерят елитен апартамент в жилищна сграда. 49-годишната актриса поискала да се изнесе час по-скоро от „Скуеър Найн“ и да избегне среща с тъмния балкански субект. До вечерта асистентите й са готови със заръката и семейството й се изнесло в неизвестна посока.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !