Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Пращат Грахич да се лекува

отпечатай новината

04.08.2017 15:44 | Видян 3234 пъти

Пращат Грахич да се лекува

Цветелина Грахич днес тежи едва 42 килограма и дори се заговори, че може би страда от анорексия, писа HotArena.

Тя, разбира се, отрича тези слухове, ала фактите говорят друго, а близките й са силно притеснени за здравословното й състояние, писа още „Уикенд”.

Босненката сама се хвали, че е свалила над 20 килограма с минимално количество храна, много кофеин и цигари. Тя признава, че пафка по две кутии на ден, налива се с кафета, а стомахът й е толкова свит, че задоволява глада си едва с няколко хапки. „Ям много малко, страх ме е да не надебелея отново”, обяснявала Грахич пред приятели. За спорт певицата не искала и да чуе, защото се опасявала, че може да й стане лошо във фитнес залата.

Макар че отрича да е болна от анорексия, състоянието й е наистина притеснително, алармират хора от обкръжението й. Изпълнителката се е превърнала в торба с кокали и изглежда сякаш всеки момент ще припадне някъде.

Най-разтревожено от драстичното отслабване на Грахич било нейното семейство. Майка й, която сега живее в Австрия и следи кариерата на дъщеря си отдалеч, звъняла по няколко пъти на ден по телефона, за да й напомня да се храни. Възрастната жена побеляла от притеснение, че Цвети си е докарала сериозни здравословни проблеми и настоявала певицата да отиде на лекар и да се прегледа. Грахич обаче изпадала в тих ужас само като чуела за доктори и твърдяла, че се чувства добре.

Говори се, че именно шефът й Трифонов я подтикнал да залитне към гладуването с непрекъснатите забележки, които отправял към външния й вид. Някога певицата тежеше близо 70 кг.  „Слави все ми повтаряше да отслабна, но на мен като че ли не ми пукаше”, разказва Цветелина.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !