Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Робин Райт гони Кевин Спейси от Белия дом

отпечатай новината

07.08.2017 10:20 | Видян 1917 пъти

Робин Райт гони Кевин Спейси от Белия дом

Те са ин и ян на Овалния офис. Петте пръстта на ръката, която свие ли се в юмрук нанася по-сериозни щети върху мира в Близкия изток от смъртоносна дрон операция. За четири сезона време Клеър и Франк Ъндърууд еволюираха от семейство стратези с афинитет към разрухата по пътя към върха до президент на САЩ и неговото вице.

Изиграни от безсрамно добрите Кевин Спейси и Робин Райт, лидерите на свободния свят изглеждат като представители на трети, почти извънземен, андрогенен вид. Безскрупулното задкулисие в Конгреса и месомелачката на обществения натиск ги превръща в гладиатори, готови да изцапат кулоарите на Белия дом с кръвта на противника за „добро утро“.

Актуалният пети сезон на политическия трилър на Netflix - "Къща от карти", хваща двойката на прага на избори и бе промотиран от Спейси с реален тур в няколко щата малко след триумфа на Тръмп срещу Хилъри Клинтън. Срещите на актьора с фенове бяха документирани от фотографа на Обама Пийт Соуца, а сериозен процент от чакащите за автограф се обръщали към него с „г-н Президент“.

„Тази смесица от респект и еуфория ме накара да се замисля, че бих могъл да се кандидатирам наистина, дори без платформа – въпреки че Netflix (б..а най-влиятелния стрийминг гигант в производството на сериали) е достатъчно солидна платформа.“, споделя Спейси, който заедно с Райт е изпълнителен продуцент на шоуто. Като вече обигран политик пред камерата той обвива в пълна мистерия бъдещето на продукцията, загатвайки, че настоящият пети сезон би могъл да е последен.

Освен за „пророчески“ в прилагането на реални тактики във властта като тиражирането на фалшиви новини носителят на „Оскар“ определя епизодите като „най-зловещите“ до момента. „Монитор“ синтезира част от тях, в случай, че в рамките на отпускарския август искате да замените касапницата в „Игра на тронове“ с вербалните престрелки между влиятелните социопати в „Къща от карти“. Но ви предупреждаваме – тандемът Райт/Спейси има адски точен мерник и не пропуска изстрел, когато мишената е вниманието на зрителя.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !