Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Капчикова: Аз не се бия, аз поставям хората на мястото им

отпечатай новината

07.08.2017 12:39 | Видян 2003 пъти

Капчикова: Аз не се бия, аз поставям хората на мястото им

Ася Капчикова отрече да се е била с Цвети – новото гадже на Криско, който преди това пък бе любим на плеймейтката. Тя пусна в социалните мрежи писмо, в което пише: „Аз не се бия. Аз поставям хората на мястото им. Аз не се бия не защото нямам кураж, а защото разполагам с достатъчно мощен арсенал от умствен капацитет и езикова култура, за да убия всеки глупец, без да допирам себе си до него!

Аз не се бия не защото няма такива, които заслужават юмруците ми, а защото малцина заслужават вниманието ми. И не – аз нямам прекалено високо самочувствие, аз просто не разполагам с време и енергия за случки, хора и животни, които не докосват сърцето ми! Аз не се бия.

Аз обичам ,а вие (които ме сбивате) – моля прилагайте въображението си върху действителни лица и събития, за да не „пострадате“ в боя“. В последно време в интернет пространството умишлено се въртеше случка, на която Ася и Цвети се засекли в Слънчев бряг и се сбили заради Криско, защото Капчикова не понасяла мисълта, че вече рапърът си има друга, пише в. Телеграф.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !