Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Джино пак се прояви

отпечатай новината

07.08.2017 17:12 | Видян 2176 пъти

Джино пак се прояви

Дни след като се завърна в България, Джино отпраши към морето, пише Телеграф. И се почна едно обикаляне по най-тузарските курорти!

Повече от година след кошмарната катастрофа, която можеше да му коства живота, Бианкалана е отново на крака и вършее наред. От скоро той се придвижва без помощни средства.

Един ден му е омръзнало да куцука с патерици и просто ги е захвърлил в ъгъла. А сега съвсем му е отпуснал края на родна земя.

От повече от седмица Джино се подвизава в Свети Влас, Елените, Слънчев бряг, Лозенец и всички други подобни хитови дестинации.

На морето е с приятелска компания, която няма как да остане незабелязана. Просто защото брадърът иска точно това!

Хората, които го познават от години, са категорични, че той доста се е променил след участието в риалити формата.

Откакто всички го разпознават, Джино се опитва все да се набива на очи, раздавайки го тежкарската в най-скъпите заведения.

Освен това, за да завърти имиджа си на турбогъзар,Бианкалана не слиза от мощния си червен Мерцедес, след който всички се обръщат. И това определено му харесва.

Не е ясно откъде има пари, след като дълги месеци бе прикован към болничното легло, но брадърът се е върнал у нас със солидна сума, която да потроши по заведения и красиви жени.

Дори една от най-близките му приятелки Светлана Василева не смее да признае, че доста се е надул. Гонзовица се изцепи, че имал "умерено" самочувствие, каквото и да значи това.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !