Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Частният остров-ризорт на Лео в Белиз

отпечатай новината

08.08.2017 10:25 | Видян 5516 пъти | Гласували 1

Частният остров-ризорт на Лео в Белиз

През последните години Лео Ди Каприо се прочу и като екологичен активист, и като предприемач в областите на недвижимостите и туризма. Мнозина възприемат едното като реклама за другото.

„Моята идея е да създам нов модел на Зелена индустрия на гостоприемството”, заявява Лео. Той дори сам участва в дизайна на новия си хотелиерски проект – курорта Blackadore Caye, Остров за възстановяване . Официално ризортът трябва да отвори врати през 2018. Както личи по втората част от названието, той се намира на остров, негов частен остров в Карибско море, недалеч от супер малката средноамериканска държава Белиз.

Blackadore Caye (това е и името на самото късче земя в изумрудените води) е комплекс от 36 ВИП вили, наричани от Лео „бунгала” по стар холивудски тертип. Освен тях ще има и 36 т.нар.  estate homes или Домове в имението. Всички тези места за настаняване ще бъдат захранвани с електричество от 100% възобновяеми енергийни източници от слънчеви панели. Дъждовна вода се събира и се филтрира за курорта, за да задоволи нуждите му от живителната течност. В комбинация с това се използва и пречиствателна станция за солената морска вода, която се превръща в питейна посредством специална станция, захранвана отново със соларни панели за енергия.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !