Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Съдят Тейлър Суифт за клевета

отпечатай новината

08.08.2017 10:45 | Видян 2084 пъти

Съдят Тейлър Суифт за клевета

Поп старлетката Тейлър Суифт влиза в съда заради предполагаема клевета от нейна страна, отнела работата на водещ преди няколко години, пише монитор. През лятото на 2013 г. изпълнителката на Shake It Off се оплакала на шефовете на американска радиокомпания, че служителят им Дейвид Мюлер я е опипвал неуместно.

По нейни думи, радиоводещият е бръкнал под полата ѝ и стиснал задните ѝ части по време на концерт в Денвър, САЩ. Чаровната блондинка обаче не подала оплакване в полицията, а призовала началниците му да го уволнят. Така и станало.

Това провокира 55-годишния жъж да подаде съдебен иск за клевета, като исканата от него сума е 3 милиона долара като компенсация за нанесени щети. 27-годишната певица, от своя страна, се бори за възнаграждението от 1 долар, в случай, че докаже вината на Мюлер и иска „да послужи за пример на други жени, които могат да се противопоставят публично на подобни скандални и унизителни действия“.

Освен чаровната блондинка и радиоводещият, в делото ще свидетелстват приближени на Суифт и шефът на музикалната компания.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !