Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Дейвид Летърман се завръща

отпечатай новината

10.08.2017 09:16 | Видян 696 пъти

Дейвид Летърман се завръща

Преди две години топ водещият Дейвид Летърман сложи край на тв кариерата си и приключи с култовото си тв шоу, което 33 години се радваше на огромен интерес. През този период той успя да пусне брутално дълга брада – нещо, за което винаги бил мечтал, но понеже трябвало да се показва на малкия екран му забранявали.

И докато вършеше всички онези неща, за които все не му е стигало времето докато е работел, 70-годишният Летърман явно е преценил, че пенсионирането в класическия смисъл на думата не е за него. В крайна сметка той реши да се завърне на малкия екран.

Дейвид Летърман отново ще има свое шоу, но този път ще се излъчва по Netflix. Ще бъде с продължителност един час и ще разговаря на дълго и на широко само с един гост в студиото. Засега е ясно, че тв шоуто му ще дебютира догодина. Ще видим дали ще го оставят да се вихри с дългата брада или отново ще му я обръснат.

„Всички мразят брадата ми. Жена ми я мрази. Синът ми я мрази. Но пък е забавно. Изглеждам малко зловещо с нея, но ми е интересно да наблюдавам реакцията на хората. Колкото повече ме карат да се обръсна, толкова повече се увеличава желанието ми да не го правя“, заяви преди време Летърман.

EVA

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !