Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

Балерина разби семейството на Роман Абрамович

отпечатай новината

10.08.2017 09:31 | Видян 2117 пъти

Балерина разби семейството на Роман Абрамович

След новината за развода на милиардера Роман Абрамович и галеристката Даря Жукова, в медиите изплува името на балерината Диана Вишнева, примата на Мариинския театър.

Слуховете за връзка на 50-годишния собственик на футболния клуб Челси с руската балерина се появиха още през септември 2014 г., пише Dnes.bg. Прессекретарят на милиардера Джон Ман обаче тогава нарече тази информация пълна глупост и поредната измислица на жълтите медии. Бащата на балерината Виктор Вишнев също опроверга възможни близки отношения на дъщеря му с женения бизнесмен.

В последно време обаче в пресата се засилиха слуховете за взаимните измени на Абрамович и Жукова - на Абрамович от април тази година се приписва връзка с въпросната Вишнева, а Даря Жукова се опитаха да свържат с цяло "воинство" ухажори, пише руската преса.

Що се отнася до балерината, медиите припомнят, че един от нейните проекти е бил финансиран от Абрамович. Става дума за Международния фестивал на съвременната хореография Context. Диана Вишнева, чийто основател и артистичен директор е самата 41-годишна балерина.

В края на май тази година пък на летището в град Перм кацна личният самолет на бизнесмена Боинг 767-33AER, с който той пристигна за закриването на Дягилевския фестивал.

Там се състоя световната премиера на три едноактни балета на Игор Стравински – Жар птица, Петрушка и Целувката на феята с участието на звездите на световния балет Диана Вишнева и Наталия Осипова, писа тогава Комсомолская правда.

На съпругата на руския милиардер Жукова пък като любовници бяха приписвани холивудската звезда Леонардо ди Каприо, арт дилърът Вито Шнабел /италианският таблоид Chi беше публикувал "компрометиращи" снимки, обявени от представители на Абрамович като фалшифицирани/, както и роднината на настоящия американски президент Доналд Тръмп – Джошуа Къшнър.

Британският Дейли мейл съобщи само за вечеря на руската галеристка с един от най-желаните ергени в САЩ, който е брат на Джаред Къшнър, съпруг на Иванка Тръмп.

Така или иначе, предстои многосерийният сериал "Разводът на Абрамович", пише Утро.ру. Експертите на Форбс оценяват състоянието на бизнесмена на $9,2 милиарда. Изглежда 36-годишната дъщеря на бизнесмена Александър Жуков има за какво да се бори, освен естествено двете им деца – сина Аарон и дъщерята Лея.

Това е третият брак на руския олигарх. От втората си, вече бивша съпруга Ирина Абрамович има 5 деца.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !