Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Уилям предложил на Кейт с пръстен на Хари

отпечатай новината

10.08.2017 12:28 | Видян 1506 пъти

Уилям предложил на Кейт с пръстен на Хари

Знаехте ли, че годежният пръстен на лейди Даяна, с който Уилям предлага на Кейт Мидълтън, всъщност е принадлежал на брат му Хари?

След смъртта на Даяна през 1997 г., по-голямата част от личните вещите ѝ са запазени за исторически цели, като двамата братя запазват по нещо за себе си. Уилям е взел часовника на майка си, а Хари – годежния ѝ пръстен. Тогава обаче момчетата правят уговорка.

“Те са имали уговорка, че който се сгоди първи, ще вземе пръстена на Даяна и това бяха Уилям и Кейт”, разкрива източник пред Indipendent.

Eто защо когато Уилям задава съдбовния въпрос на любимата си Кейт Мидълтън през 2010 г., той го прави именно с годежния пръстен със сапфир и диамант на Даяна. Хари от своя страна няма нищо против, тъй като вече се е сприятелил с бъдещата си снаха, която е с брат му вече от 7 години.

Сега обаче самият Хари е намерил своята избраница и се очаква да ѝ предложи брак. В момента принцът и приятелката му Мегън Маркъл са на пътешествия в Африка, а според слуховете именно там ще се случи годежа. Някои медии дори разкриват, че Хари е използвал бижу на майка си, за да подготви годежен пръстен с диамант.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !