Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Виктория Бекъм ще съди ресторант

отпечатай новината

10.08.2017 14:28 | Видян 1875 пъти

Виктория Бекъм ще съди ресторант

Най-известната футболна съпруга в света Виктория Бекъм ще съди ресторант, заради безвуксна реклама на неин гръб. Заведението Sidhu Golden Fish and Chips в Тайнсайд, Англия разполага със служебен бус, на който е изобразена карикатура на 43-годишната звезда като анорексичка. Слоганът към рисунката гласи „Коричките на пиците ни са по-тънки от Виктория Бекъм“.

„Твърде е неуместно да се подиграваш с подобно здравословно състояние и да си безразсъден с репутацията на някого по този начин. Вследствие на това, ние ще вземем съдебни мерки“, заяви говорител на знаменитото семейство Бекъм пред телевизия Fox.

В своя защита, мениджърът на ресторанта Сони Сидху отговори, че е „искрено ужасен, че някой наистина може да се обиди“, като добави, че „рекламата е забавен начин да накараш другите да се усмихнат и да избягат от дневната рутина“. Все пак, управителят на Sidhu Golden Fish and Chips не е съгласен да свали карикатурата, тъй като отстоява мнението, че това би бил пагубен момент за свободата на словото.

Източник: Monitor.bg
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !