Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Бодурова с мощна атака срещу Тони Димитрова и Ритон

отпечатай новината

11.08.2017 10:44 | Видян 2069 пъти

Бодурова с мощна атака срещу Тони Димитрова и Ритон

Кичка Бодурова споделя в откровено интервю за списание LOVE style, че с Тони Димитрова не могат да бъдат приятелки, защото ѝ липсват качествата, които търси у своите близки, а колежката ѝ не отговаря на тези изисквания.

Напоследък фейсбук се превърна в арена на словесна битка между нея, почитателите ѝ и Тони Димитрова.

„В тази словесна битка мой почитател е унизяван с груби думи и подигравка как изпълнявал мои песни, а той е завършил оперно пеене. Подиграват го, че бил с оскубани вежди! Ама и Бербатов си почиства веждите! Заплашван е от любовника на Тони да не пише коментари под песните ѝ. Мен пък ме нарекоха „дресьорка”. Пратиха ми да видя всичко това, а аз дори не бях в България. Наистина не знам откъде идва тази омраза към мен”, недоумява Кичка.

Тя не иска двете да си изяснят отношенията, защото Тони говорела на малко на по-висш български език и ще им бъде трудно да се разберат като например: „Кичка ме отби от фейсбука” или „ми увисна мандибулата”.
„Бих ѝ подарила едно красиво голямо огледало и очила за четене – да се оглежда всеки ден, за да държи повече на външния си вид. А очилата са, за да прочете биографията ми в Уикипедия, за да има представа с кого иска да се състезава”, споделя още Бодурова.

Тя не спестява истината и за отношенията си с Катя и Здравко от дует Ритон, с които си развали приятелството във ВИП Брадър.

„Ние никога не сме имали близки отношения. Няма какво да си говорим с тях – нямаме нищо, което да ни свързва. Казаха ми много грозни и обидни думи. Но мен ще ме боли, само ако ме обиди някой, когото уважавам и обичам. Катя и Здравко не са фактор за мен и не са ми оставили рана”, казва Кичка.

Тя отрича, че дъщеря ѝ Кристи ще се омъжва, както написаха светски сайтове, пише БЛИЦ. Певицата харесва нейния приятел Марио, но не мисли, че човек трябва да вдига сватба с първата си любов. Наследницата ѝ вече е спряла с татуировките, защото уважава желанието на майка си.

„Дъщеря ми Кристи е едно прекрасно същество с много висок морал. Не пие алкохол, не пуши цигари, а нека злите езици да бълват глупости”, разкрива още Кичка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !