Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Атомна блондинка по стъпките на 007

отпечатай новината

13.08.2017 09:12 | Видян 1409 пъти

Атомна блондинка по стъпките на 007

Забраниха филма в Индия, заради любовна сцена между Чарлийз Терон и София Бутела.

Тримесечни тренировки по ММА и два счупени зъба – това е равносметката на Чарлийз Терон под перуката на агент Лорийн Броутън в премиерното заглавие за седмицата Атомна блондинка.

Трилърът, който ще се появи в родните кина, позиционира чаровната актриса през 80-те години на миналия век, пише монитор. Нейната основна задача е да разгадае убийството на свой колега от МИ-6, докато разбива шпионска група в Берлин.

Да лекува синини по цялото си тяло, като се потопи във вана, пълна с лед – така виждаме Терон, преди на големия екран да се развие ретроспекция от 10 дни по-рано, описваща сюжетните нишки в основата на завръзката на лентата.

Ежедневните петчасови тренировки по смесени бойни изкуства определено са имали смисъл – Чарлийз се справя повече от вдъхновяващо в екшън сцените си. С бърз ум, способен да предвиди с няколко стъпки напред действията на враговете ѝ, и кроше, достатъчно силно, за да замае и най-големия здравеняк, агент Броутън върви смело по стъпките на Джеймс Бонд.

Това е може би и причината Крис Хемсуърт, който работи с Терон по Снежанка и ловецът да предложи именно нея за евентуалната женска версия на 007.

„Мисля си, че може да победи абсолютно всички злодеи в света. Тя е същинско превъплъщение на силата, благородството, достойнството, и почтеността. Тя е дяволски умна. Физически способна. Да я гледаш как снима всичките бойни сцени, едновременно балансирайки на високи токчета и дълга 2,4 метра рокля беше впечатляващо“, обясни Хемсуърт в полза на слуховете, че Терон ще нарами револвера на следващия Джеймс Бонд.

Самата актриса отрече тези слухове, но ако трябва да бъдем честни – изпълнението ѝ в Атомна блондинка ни е достатъчен пример за това как би действала тя от позицията на Агент 007. Как да премята мъж с двойно по-голяма телесна маса от легнало положение я научил режисьорът на лентата Дейвид Лийч (Джон Уик), който бе дубльор на Брад Пит в Мистър и мисис Смит.

Именно по време на тренировките актрисата счупи два зъба, заради което се наложило да ѝ направят спешна операция.

„И то точно преди да заминем да снимаме в Будапеща. Буквално ми се разказа играта“, оплака се наскоро актрисата.

В Атомна блондинка героинята ѝ доказва точния си мерник не само с оръжието си, а дори на романтичния фронт. Агент Броутън се прицелва в наивната си френска колежка Делфин (София Бутела), а любовна сцена между двете доведе до забраната филмът да бъде излъчван в Индия.

След Мумията, където впечатли в главната отрицателна роля, Бутела е очарователна и тук, макар да не разполага с много време на големия екран. Истинско съкровище в каста на шпионския трилър е и Джеймс Макавой, който скача в кожата на противоречивия агент Персивал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !