На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Катрин Хейгъл споделя за борбата с килограмите след раждането

отпечатай новината

11.08.2017 13:11 | Видян 1835 пъти

Катрин Хейгъл споделя за борбата с килограмите след раждането

Катрин Хейгъл разказа за борбата си с излишните килограми след раждането. Актрисата, която за първи път роди през декември миналата година си е обещала да възстанови фигурата си търпеливо и без да се ядосва за недостатъците си.

Звездата от Позабременяла и Грозната истина, която стана майка преди осем месеца е напълняла с 22 кг по време на бременността. За това споделя самата 38-годишна актриса, която в своя блог, пише ok Magazine.

"Няма да лъжа никого, понякога страшно се паникьосвах, че няма да мога да се избавя от излишните килограми. Независимо от това, че се храних правилно и се разхождах, моето тегло продължаваше да се увеличава. В един момент, примерно към четвъртия месец се предадох и започнах да се вслушвам в нуждите на тялото си, в инстинктите си."

След като се роди малкият Джошуа, Катрин споделя, че се е разделила с първите 13 килограма и то само за 10 дни. Докторът ѝ казал, че това е напълно нормално.

"Остатъкът не изчезна като с вълшебна пръчка. До този момент съм премахнала още 4.5 кг. Това не е лошо, защото си казах, че ще възстановявам фигурата си бавно и с любов и ще прощавам прекрасните недостатъци, с които украсих тялото си след раждането."

Катрин Хейгъл и нейния мъж – 35-годишният музикант Джош Кели възпитават две осиновени дъщери – 8-годишната Нанси Лей и 4-годишната Аделаида. Двамата са заедно вече от 9 години.

По-рано актрисата  е споделяла, че не е смятала, че ще роди по естествен начин. "Не мислих за това. И избрах да осиновя деца. Когато навърших 35 години, започнах да мисля за забременяване. Попитах се: "Не искаш ли да се възползваш от тази възможност?"

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !