Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Елен Колева: Благодарение на Фермата срещнах любовта

отпечатай новината

11.08.2017 14:29 | Видян 3118 пъти

Елен Колева: Благодарение на Фермата срещнах любовта

Елен Колева никога не е била по-щастлива. Драматичната актриса се носи на крилете на любовта с приятеля си Марсел Коен, с когото за първи път се чувства обичана като истинска дама, видя HotArena.

Хубавицата наскоро призна, че е срещнала новия мъж в живота си след участието си в хитовото риалити „Фермата“. Миналата година тя беше в предаването заедно с голямото си разочарование в любовен план – писателя Калин Терзийски.

Елен беше лудо влюбена в него, но заради безобразното си пиянство той се държеше с нея ту като принцеса, ту публично я зарязваше. В опит да му даде последен шанс за изкупление, актрисата влезе с него във „Фермата“, но уви, неговите изстъпления продължиха и там. Елен се надяваше, че позитивно предаване за силата на духа може да помогне на писателя да се осъзнае.

„Ако не бях стигнала до края на възможностите си във връзката си с Калин, сиурно нямаше да срещна Марсел. След „Фермата“ обаче всичко се промени за добро“, признава Елен.

Сега актрисата цъфти от щастие и отдавна е оставила Терзийски зад гърба си. Приятелят й Марсел, за разлика от Калин, не близва алкохол и е е силно религиозен. От дете живее в София, но е поклонник на всичко, свързано с корените си. Някои приятели на Елен пък забелязаха, че макар и враг на чашката, визуално Марсел доста прилича на младия Калин Терзийски. Преди да се пропие, писателят практикуваше медицина, спортуваше и изглеждаше досущ като настоящата любов на актрисата.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !