Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Фолкаджийки яхат гумени патки

отпечатай новината

11.08.2017 15:37 | Видян 2195 пъти

Фолкаджийки яхат гумени патки

Най-големият хит това лято се оказаха надуваемите лебеди и фламингота, пише HotArena.

Ако до преди години са си играели с надуваеми пояси, то сега куп фолк певици се заиграват с надуваеми птици край басейните и морския бряг. За да не останат по-назад една от друга, те се конкурират коя ще си направи по-яка снимка на гърба на горкото животно. Добре че е надуваемо, точно като прелестите им!

Алисия май първа яхна вълната и черния лебед, заемайки предизвикателни пози в частен басейн за снимките на свой клип. Това бе още в началото на топлите месеци и нейни последователки и любителки на лебедите с лопата да ги ринеш... Тя пък не остана само с един надуваем любимец и наскоро позира и върху шарен пегас като Алисия в страната на чудесата.

Колежката й Юнона също облада едно фламинго, само че розово. То също намери място в клипа на дуетнтоо й парче с Константин. Три "Карамел" не пропусне да бъде в крак с модата, дошла от САЩ, и избра за главноде йстващо лице във свое видео два пегаса и едно фламинго. Колко оригинално само!

Яница пък заложи на "луксозна" играчка и се сдоби със златен пегас. Той струва към 200 лева, а така любимото розово фламинго е почти наполовина. Златистото надуваемо пиле певицата показа в последния си клип, пише още "България днес".   

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !