Брат свещеник порицава Джулиана Гани

Прясно омъжената силиконка Джулиана Гани призна, че има...

Алекс Раева търси заместник на Мария...

Фен на стенд ъп комедията ще получи предложение от Алекс...

Лоренцо Флахърти: Надявам се да дойда в България

отпечатай новината

14.08.2017 09:10 | Видян 451 пъти

Лоренцо Флахърти: Надявам се да дойда в България

Лоренцо Флахърти е в ролята на комисар Рикардо Вентури в сериала "Веществени доказателства". На снимачната площадка и театралната сцена е от 1986-а година. Дебютира с филма "Демони 2", на сцената изпълнява роли в пиеси на Шекспир. През 1997 година получава първата си главна роля в киното. Големият успех идва след ролите му в сериалите "Площад Испания", "Страсти", "Отдаденост"  и "Веществени доказателства". Лоренцо има две деца – Андрея, роден през 1994 година от предишна връзка на актьора, и Емилио – роден през 2015 година. Актьорът даде специално интервю за btv.bg.


Лоренцо, в България се излъчва сериалът "Веществени доказателства". Какви са спомените ти от този сериал?
Беше много хубав сериал. Пожъна огромен успех както в Италия, така и в други страни по света. Самият аз бях много щастлив от отзвука от сериала. Беше хубав опит.

Работата на полицай допадна ли ви?
Всъщност имах възможност да работя директно с полицията. Получихме огромно съдействие от полицейския участък и беше вълнуващо да получавам съвети от действащи полицаи.

Има ли роля, за която мечтаете?
О, много са! Има много роли, изпълнени вече от големи актьори, в които бих искал да се превъплътя. Толкова са много ролите, за които мечтая! Бих искал да участвам в трилър и в мистерия.

Неотдавна в телевизионно предаване показахте съпругата ви Роберта и сина ви Емилио. Прекрасен е, поздравления!
Благодаря! Наистина е чудесно момченце! Над осем години чакахме, докато се появи. Почти се бяхме отказали. Когато жена ми ми каза, че е бременна, реших, че се шегува. Тя беше убедена, че бебето ще бъде момче от самото начало. Сега вече е на годинка и е много артистичен. Където и да отиде, привлича вниманието, танцува.

Какви са бъдещите ви проекти?
Изявявам се на театралната сцена, но имам желание да се снимам в нови сериали. Надявам се някой ден на направим и нов сезон на "Веществени доказателства".

Разкажeте ни малко повече за опита си на снимачната площадка.
Няма много голяма разлика между полицейските сериали, в които съм се снимал. И двата са много интересни, динамични, с много разследвания по нови технологии. Снимал съм се и в игрални филми и драматични сериали.

А кои са любимите ви роли?
По-динамичните. Не отричам, че ролята ми в драматичен сериал ми донесе положителен опит и признание, но предпочитам по-реалистичните персонажи.

Дълго време ли се подготвяхте за ролята на Рикардо Вентури във "Веществени доказателства"?
Да. Известно време с другите актьори от сериала посещавахме истински център за разследвания, за да опознаем отблизо обстановката. Предварителната ни подготовка беше на нивото на американските продукции.

Името ви не е италианско. Какъв е произходът ви?
Баща ми е ирландец. Оттам идва и нетипичното ми фамилно име. Майка ми е италианка. А аз съм роден в Рим.

Били ли сте някога в България?
Никога! Но имам огромното желание да дойда! Може да се случи някой ден, а защо не и скоро? Също така бих искал да се снимам в България. Отворен съм за всякакви предложения!

Какво бихте искали да кажете на почитателите си в България?
Първо бих искал да им изпратя поздрави от Италия! Много съм щастлив от възможността да си поговорим и да поздравя почитателите си в България. Надявам се да ви посетя съвсем скоро!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !