Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Лоренцо Флахърти: Надявам се да дойда в България

отпечатай новината

14.08.2017 09:10 | Видян 3310 пъти

Лоренцо Флахърти: Надявам се да дойда в България

Лоренцо Флахърти е в ролята на комисар Рикардо Вентури в сериала "Веществени доказателства". На снимачната площадка и театралната сцена е от 1986-а година. Дебютира с филма "Демони 2", на сцената изпълнява роли в пиеси на Шекспир. През 1997 година получава първата си главна роля в киното. Големият успех идва след ролите му в сериалите "Площад Испания", "Страсти", "Отдаденост"  и "Веществени доказателства". Лоренцо има две деца – Андрея, роден през 1994 година от предишна връзка на актьора, и Емилио – роден през 2015 година. Актьорът даде специално интервю за btv.bg.


Лоренцо, в България се излъчва сериалът "Веществени доказателства". Какви са спомените ти от този сериал?
Беше много хубав сериал. Пожъна огромен успех както в Италия, така и в други страни по света. Самият аз бях много щастлив от отзвука от сериала. Беше хубав опит.

Работата на полицай допадна ли ви?
Всъщност имах възможност да работя директно с полицията. Получихме огромно съдействие от полицейския участък и беше вълнуващо да получавам съвети от действащи полицаи.

Има ли роля, за която мечтаете?
О, много са! Има много роли, изпълнени вече от големи актьори, в които бих искал да се превъплътя. Толкова са много ролите, за които мечтая! Бих искал да участвам в трилър и в мистерия.

Неотдавна в телевизионно предаване показахте съпругата ви Роберта и сина ви Емилио. Прекрасен е, поздравления!
Благодаря! Наистина е чудесно момченце! Над осем години чакахме, докато се появи. Почти се бяхме отказали. Когато жена ми ми каза, че е бременна, реших, че се шегува. Тя беше убедена, че бебето ще бъде момче от самото начало. Сега вече е на годинка и е много артистичен. Където и да отиде, привлича вниманието, танцува.

Какви са бъдещите ви проекти?
Изявявам се на театралната сцена, но имам желание да се снимам в нови сериали. Надявам се някой ден на направим и нов сезон на "Веществени доказателства".

Разкажeте ни малко повече за опита си на снимачната площадка.
Няма много голяма разлика между полицейските сериали, в които съм се снимал. И двата са много интересни, динамични, с много разследвания по нови технологии. Снимал съм се и в игрални филми и драматични сериали.

А кои са любимите ви роли?
По-динамичните. Не отричам, че ролята ми в драматичен сериал ми донесе положителен опит и признание, но предпочитам по-реалистичните персонажи.

Дълго време ли се подготвяхте за ролята на Рикардо Вентури във "Веществени доказателства"?
Да. Известно време с другите актьори от сериала посещавахме истински център за разследвания, за да опознаем отблизо обстановката. Предварителната ни подготовка беше на нивото на американските продукции.

Името ви не е италианско. Какъв е произходът ви?
Баща ми е ирландец. Оттам идва и нетипичното ми фамилно име. Майка ми е италианка. А аз съм роден в Рим.

Били ли сте някога в България?
Никога! Но имам огромното желание да дойда! Може да се случи някой ден, а защо не и скоро? Също така бих искал да се снимам в България. Отворен съм за всякакви предложения!

Какво бихте искали да кажете на почитателите си в България?
Първо бих искал да им изпратя поздрави от Италия! Много съм щастлив от възможността да си поговорим и да поздравя почитателите си в България. Надявам се да ви посетя съвсем скоро!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !